Gezellig samengewerkt op het Vrolijke VlinderVeld

Veel mensen rijden er dagelijks langs, maar het is zeer de moeite waard om eens te gaan kijken: Het Vrolijke Vlinderveld. Er komt inmiddels steeds meer in bloei en de insecten laten zich goed bekijken.
Nadat meerdere vrijwilligers al een aantal keer onkruid verwijderd hadden, werd het tijd om met een grotere groep aan de slag te gaan. Op een mooie zaterdag waren we met een aantal mensen flink aan het schoffelen, snoeien en onkruid trekken. En terwijl we bezig waren, kwamen er geregeld mensen (niet alleen onze tuinders) langs voor een praatje en/of een bakje koffie aan de picknicktafel. Erg leuk was het dat 2 dames de tuin zo’n prachtig plekje vonden dat ze graag met een groepje willen komen picknicken tijdens een door hen georganiseerde wandeling. Dus als u in juli een groepje mensen in de Vlindertuin ziet, dan weet u hoe dat zo gekomen is!
We hopen dat ook onze tuinders de Vlindertuin steeds meer gaan waarderen en misschien ook wel af en toe een handje willen helpen. Want de opzet was niet alleen een prachtige tuin te maken voor vlinders en allerlei insecten, maar zeker ook om een ontmoetingsplek te krijgen voor ons allen.

Geschreven door 1 van de vrijwilligers